Imperfection is perfection

DSC_0919 DSC_0933 DSC_0987

DSC_0954 DSC_0964 DSC_0989

Tröjja Monki || Jeansshorts H&M

 Godmorgon bästisar och godmorgon måndag!

Jag håller mig kvar i Värnamo. Kan inte minnas när jag var här så himla länge, helt underbart måste jag säga! Förutom att jag igår klantade till mig rejält och trillade ner från de två trappstegen vi har här utanför ytterdörren och drog i både knät och stukade foten, är allting heeeelt jäkla amazing! Jag förstår Hannas kommentar som löd: ”Sophia, vafan gör du? ” när hon såg mig med näsan först rakt ner i asfalten. Efter att det totalt svartnade för ögonen och jag återhämtat mig kunde jag inte heller hålla mig. Jag brast ut i ett asgarv tillsammans med både Hanna och mamma och konstaterade att jaaa, jag är en klantröv. Och jösses så ont det gör. Har ni stukat foten någon gång. Det sägs göra ondare än att bryta den. har aldrig brutit något (PEPPAR PEPPAR) men av erfarenhet av en del stukningar kan jag bara säga PAAAIIIIN. Aja, jag kan gå på den vilket jag är galet tacksam för.

Vädret har dock inte varit på min sida, inte som i fredags när vi hade en sån där riktigt magisk sommarkväll ni vet. Lite lätt solkyssta, lyckligt avslappnade och bara allmänt glada. Kan inte fatta hur jag ska klara mig utan Allis i jag vet inte huuur många månader. Coolaste tjejen ska nänligen åka iväg och jobba som träningsguide för Apollo. Underbart! <3 Jag får se det positivt, blir antingen ett besök i Dubai eller Gran Canaria i höst för att besöka den stjärnan.

Nä, nu tänkte jag kila ner och ta ett morgondopp samt tvätta håret.  Hörs sen 🙂

PUSS! <3

// Goood morning babes and good morning monday!

I am still in my hometown, enjoying some vacation. I cant remember the last time I had the chance to stay at home for this long! It is absolutley amazing.

Except me, hurting my knee and ancle by falling down the stairs outside our house the other day ( yeah, I am clumsy as fuck), I hade a reaaly nice weekend here.

The weather has not been that nice though, but we had an amazing summernight the other day. Just all tanned, really relaxed, just enjoying life. Cant belive I am not going to see my favourite Allis when I want anymore. She is going to work for the travelcompany Apollo as a workout instructor. Soo happy for you and it gives me great reasons to visit Dubai or the canary islands this autumn. 🙂

Now I am about to take a nice morningswim in the lake and wash my hair. Talk to you later.

KISSES!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!