Summer swim!

DSC_1173 DSC_1174 DSC_1178 DSC_1182 DSC_1186 DSC_1206

I morse, efter en kopp kaffe, lite jobb i sängen samt frulle traskade jag neråt sjön för att tvätta håret, just like the good old days. det var, uppfriskande skulle jag vilja påstå. Lite kallt till en början men såå skönt när man väl doppat sig.

Kroppen känns avslappnad på något sätt, men inte redo att återgå till jobbet igen. Hjälp som jag längtar tills  jag kan vara min egen på heltid. Då jag kan sköta mitt jobb oavsett vart jag befinner mig. Kan ett liv på komplett? Förmodligen inte men det känns som att mitt liv kommer vara väldigt nära komplett när det blir så.  <3

PUSS!

// This morning, after a cup of coffee, some work in bed and a great breakfast I took a nice swim to wash my hair in the lake. Just like the good old days. It was, refreshing 😉 A little cold at first but sooo nice after a while. 

My body feel sooo relaxed, but soo not ready to go back to work again on wednesday. I am loonging so much til that day where I can be my own worker. Do my job wherever I am 🙂 Soo excited!!!

LOVE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!