Jag vill inte hem!

DSC_1138 DSC_1140 DSC_1157 DSC_1164 DSC_1165 DSC_1169

Godmorgon augusti. Alltså shit pommes frites va tiden bara liksom springer iväg. Redan augusti liksom. Tacksam är man ju att det förmodligen är nu sommaren börjar 😉

Jag vill verkligen inte hem. Helgen har varit precis vad jag behövde och jag vill bara stanna kvar i denna bubblan, på landet. Längesen jag kände så över att åka hem till Halmstad som jag bara älskar men denna gången gör jag faktiskt det. Fast kul ska det bli. Idag ska vi äntligen börja jobba med IAMPROUD igen efter ett låångt uppehåll iväntan på att Casandra ska återhämta sig efter denna våren. <3 Stora saker kommer hända. Vänta ni bara 🙂

PUSS!

// Good morning august. Wow, time really really flies. Already august and this summer just runs away! I am happy that august and september probably shows more summer then june and july. 🙂

I dont really want to leave to go home today. I have been enjoying this mini vacation so so much. But, fun things are about to happen in Halmstad too. Finally we are getting started with IAMPROUD again that has been on hold for som monthes! Great things are about to happen babes! <3

LOVE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! vad äter du för müsli? den ser jättegod ut!<3

  Molly 2017-08-01 19:26:24
  Svara
  • Svar på Mollys kommentar.

   Jag vet inte vad detta var för någon 🙂 Detta var hemma hos min mamma men den innehöll det vanliga typ 🙂

   fiiaan 2017-08-03 07:53:58
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!