Girls Night

 

 

 

pixlr_20170805081708586

Byxor Trend House || Crop Top härifrån (adlink)

Detta är min absoluta favvo Crop Top just nu, visar lite bättre bilder på den nedan, är den inte helt jäkla magisk!?

collage1 IMG_9675

Anyways, var egentligen inte kläder jag skulle prata om. Godmorgon härliga lördag! Hur är läget med er fina läsare?? 🙂 Har ni några grymma helg planer? Här sitter en som har absolut noll planerat, men det där tar vi i ett annat inlägg, hur det känns osv 😉

I torsdags hade jag den mest fantastiska kvällen på länge. Jag hade mina stora tjejkusiner på sleepover. Jag har bott här i snart fem år, trots det har vi aldrig fått till detta. Skämskudde på mig och det ska absolut inte gå så långt tid tills nästa gång! Vi hade det så mysigt! Givetvis svängde vi förbi Hemmakväll för att köpa mys efter att jag hämtat upp dem i stan.

DSC_1226 DSC_1239 DSC_1241 DSC_1247 DSC_1249

Då jag inte är någon störra stjärna i köket och det spöregnade beställde vi hemkörning av pizza. Tanken var sedan film men  dit kom vi aldrig. VI hade alldeles fullt upp med att fota och prata tjejsaker. Det händer mycket i den åldern. Tonåringar ni vet. Minns ni? Jag minns det som en fruktansvärd tid faktiskt. En tid jag aldrig någonsin skulle vilja ha tillbaka men samtidigt en tid där man liksom hittar sig själv. Vem är man typ. Vi snackade massor och hade så himla roligt.  Familjen är så viktig för mig och dessa tillfällena är speciella då jag inte bor i samma stad som dessa tjejer. Tacka gudarna för sociala medier, där kontakten kan hållas väldigt bra!

DSC_1325 DSC_1324

Tjejerna önskade färgglada smoothiebowls till frukost. Inga problem  för Fia, min specialare ju! Lite frulle och ännu mer photoshoot innan morfar hämtade upp dem 🙂

Tack tjejer! <3 Älskar er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Näääe men lyckades jag kommentera på fel inlägg?! Skyller på trötthet, skulle kommentera på inlägget där du skrev om att du funderade på yoga!

    Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad 2017-08-07 00:21:18 http://www.finest.se/invictus
    Svara
  • 30 days of yoga körde jag och gillade det. Kändes lite ”tråkigt” i början eftersom det var väldigt enkla övningar men håll ut så blir det jätteroligt 🙂 Ett annat tips (som dock inte är yogarelaterat) är träningsvideorna med Jillian Michaels, de är superbra!

    Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad 2017-08-07 00:18:33 http://www.finest.se/invictus
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!