Veckans schema

DSC_1089

Måndag! Och nu känns det verkligen som att många har börjat jobba igen. Augusti är här och de säger att sommarvärmen ska komma. Bittra blir då alla som redan haft sin semester, såklart. Men oavsett om vi jobbar eller inte, visst mår vi bättre av ljus och sol? Det gör i alla fall jag.

Veckans schema är fantastiska kan jag känna. Det händer väldigt mycket blandade saker och jag kommer vara överallt och ingenstans.. ungefär! Går kvällen spenderades i sängen med bokföring (det är så förbannat tråkigt, fanns en anledning att jag hade transaktioner sen april att fylla i) samt en promenad och resten av tiden användes till planering av denna vecka.

Måndag: Jag ska GYMMA  nu på morgon. Nu måste jag komma igång ordentligt med mina 3ggr i veckan, det har höftats på det där, det är slut med det. Jag mår så mycket bättre av att få träna regelbundet. Efter det blir det hemmajobb, sen en sväng till TM och sen ikväll är det säsongsavslutning på Måndagsklubben, herreguuud det hann ju knappt börja! yay så skojj dock!

Tisdag: En heeeel IAMPROUD-dag blir det. Vi har så mycket spännande på gång nu och vi är båda aspepp på att komma igång igen. 

Onsdag: Träna innan jobbet på TM. En kväll med min Sanna väntar sen <3

Torsdag: Träna, en snabb IAMPROUD förmiddag, lite jobb på TM och sen ska jag få träffa min älskade Simone som varit i Frankrike i en vecka, UTAN MEJ!? Inte okej!

Fredag: DAGEN med stort D, den vi alla har väntat på. Per Gessle på Brottet där vi ska fira min mammas 50 årsdag! Kan det bli mer sommar!? Jag har dessutom lyckats få semester på fredagen så kör en heldag med mammsen innan konsert på kvällen! Underbara vecka!! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!