Sommarens sista måndag…

IMG_20170808_073905 IMG_20170808_074026 IMG_20170808_073936 IMG_20170808_073703 IMG_20170808_073744 IMG_20170808_073830

Klänning härifrån || Skor Slut (Men liknande här, här och här) || Solglasögon Monki (adlinks)

Haha nej riktigt så allvarligt är det faktiskt inte. Men jag kan helt ärligt talat säga att jag hade lite separationsångest igår. Sommaren är långt ifrån slut men det märks tydligt att semestrarna är det och att det liksom börjar gå lite mot sitt slut. Igår va det säsongsavslutning på måndagsklubben. Konceptet jag bidragit till slaviskt denna sommaren, jag har missat ett fåtal, annars är det där ni har hittat mig de flesta måndagarna, dansat långt in på natten, helt nykter om det behöver tilläggas. Hjälp vad jag älskar att dansa, och åhhh vad roligt jag har haft när jag har festat denna sommaren.

Igår blev vi inte så långvariga dock. Pernilla med pyton så jag tror vi kom dit vid 12 tiden och lämnade igen redan 24:30. Men det gjorde inget. Av någon anledning var jag inte supersugen så jag var nöjd. Jag hade bara någon timme innan bidragit med mina underbara skills i minigolf när jag av en slump fick delta i årets krögargolf på Punch. Hehe det första jag gjorde var att snubbla och nästan trilla i en av tusen dammar. Därefter trillade bollen ner i en av dem och Rikard tappade i sin telefon, tur det var en Iphone 7, dom är tydligen vattentåliga. Hahaha. Sist men inte minst trillar jag in i en buske och slår i knä och rumpa, lär ha goa blåmärken där senare i veckan. En mysig kväll som kanske inte blev som tänkt, men vad gör det när man har ybermysigt ändå?

Angående outfiten, hur snygg egentligen? Jag totalälskar att jag på något sätt börjar få en hel garderob nu. Har aldrig tidigare haft det. Även om jag aldrig shoppar hela outfits börjar pusselbitarna på något sätt falla ihop. Skorna är så bekväma. Jag kunde använda dem för första gången på Summerburst och köra helkväll utan skav. Lite ont när vi traskade hem men det är bra betyg. Den sista länken till skorna är exakt samma skor fast lite högre klack. Jag är ju inte så mycket för klackar så föredrar de mindre 🙂

Enjoy babes!!

PUSS!

PS. Till dig som kom fram igår, assnygg i dina jeans och svarta topp, som berättade att det är tack vare mig du kunnat slappna av i sommar. TACK TACK TACK! Jag vet att jag kramade dig typ 10 gånger men kan inte nog tacka dig för att du kom fram och sa det!!! Det gör mig enormt glad och SATAN SÅ SNYGG DU VA!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!