Det gör mig så enormt ledsen att lååångt ifrån ALLA känner den känslan.

Minns ni att jag i maj var uppe i Stockholm för att fotograferas? Det har tagit en evighet att få bilderna då Sandra (som fotografen heter) har haft otroligt mycket att göra men äntligen är dom här.

Fotograferingen var helt fantastisk och jag kände mig på något sätt som att jag träffat Sandra förut. Hon fick mig att känna mig avslappnad. Jag är absolut fotovan, van att stå framför kameran. Men oftast är det jag själv som tar bilderna på mig i underkläder. Så självklart var det otroligt nervös när det var dags att posera i underkläder framför någon annan.  Det gick dock inte en minut efter att jag kommit in i hotellrummet och hälsat på Sandra att vafan, detta blir inga problem. Nervositeten släppt direkt och jag var redo.

Sophia_20170521_IMG_3415_low Sophia_20170521_IMG_3439_low Sophia_20170521_IMG_3443_low

Nej jag kanske inte är vad samhället kallar smal. Jag är också långt ifrån att väga 65 kilon som för några år sen var så viktigt. Och ja, jag har celluliter som alla modeföretag försöker bekämpa genom retuschering och jag har bristningar på mina höfter som aldrig någonsin kommer att försvinna. men vet ni vad? Jag är lycklig. jag är så enormt lycklig att dessa sakerna idag är oviktiga för mig. Att jag har accepterat mig själv för att vara Fia.

Under denna fotograferingen har jag nog aldrig känt mig snyggare eller vackrare. Och det gör mig så enormt ledsen att lååångt ifrån ALLA känner den känslan. En känsla som egentligen borde vara självklart. Men jag kände den, jag känner den och jag är här av en enda anledning. Att lära er känna den också! <3

Sophia_20170521_IMG_3931_low Sophia_20170521_IMG_3972_low Sophia_20170521_IMG_3528_low

Jag kommer inte visa alla bilder då många är bilder jag vill ha för mig själv. Men hur fantastiska är dem inte? detta stärkte mig, ännu lite till! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så otroligt vacker!!
  Du är en förebild för såå många, särskilt mig. Du har fått mig att känna mig säkrarare och hjäpt mig en bit på vägen till ett sundare liv och tänk. Jag vågar klä mig på ett annant vis och har köpt en del av det du visar och tycker faktiskt jag är vacker.
  Den känslan… 🙂 Kram till dig fina fina människa!

  Anna 2017-08-10 16:16:27
  Svara
 • dessa leenden du sprider alltså <3 kram!!!!

  Agnes 2017-08-09 20:36:59
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!