En vacker kväll

IMG_5967

Godmorgon kompisar.  Läget med er? Det är ju fredag! Fredag fredag fredag 🙂

I skrivande stund sitter jag och taggar för gymmet samt en heeeeldag tillsammans med mamma och lite som måste fixas innan dess. Jag ska strax iväg och träna, sen behöver jag städa ( för att lillebror, Hanna och mamma inte ska få en chock och vända i dörren ;)) sen blir det Gekås med mamma och mormor för att sen inta Bulls uteservering för käk innan vi tar oss bort till Brottet för att se Per Gessle. Sjukt att vi bokade biljetterna i December förra året och nu är det äntligen dags. Mammas 50 års dag ska givetvis firas, bara sådär typ 8 månader senare. jag älskar Per Gessle och så glad att vi valde att ge biljetter till hans konsert. Jag skulle gifta mig med honom när jag var liten , riktigt så mycket älskar jag inte honom, idag är det mest musiken jag håller kär. <3

Vad ska ni hitta på idag?

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!