Och en vacker kväll blev det!

IMG_20170812_110654

pixlr_20170812110938574

Jacka Trend House || Klänning gammal från Nordic Safari ( liknande här, här , här, här och här) || Skor liten butik i Halmstad || Väska H & M || Solglasgöon Monki (ADLINKS)

Okej hörrni, ett under måste skett igår… Halmstad är ALDRIG vindstilla, aldrig verkligen. Men igår, under Per Gessles magiska spelning stannade vindarna helt. Det klarnade upp framåt kvällen och det blev en behaglig sommarkväll. Det blev verkligen en vacker kväll.

Jag har ju älskar Per Gessle sen barnsben. Jag skulle gifta med mig honom när jag stod och kollade på alla hans spelningar han gjorde med Gyllene Tider som vi då hade på VHS. Idag känner jag väl inte riktigt samma kanske… Men jag betalar gärna för att se honom live. För fy fan vad han är fantastisk. Jag kan i stort sätt alla hans låtar utan till, allt han gjort med Roxette, Gyllene Tider och på egen hand. De är mycket minnen som svishar förbi, och lycka tårarna var inte långt ifrån vid många tillfällen. Han inledde kvällen på brottet med låten På promenad genom stan och sen rullade spelningen på. En musikalisk pyttipanna av topplåtarna från Gyllene Tider, Roxette och hans solokarriär blev det. Under klarblå himmel, i ett somrigt Halmstad. Hans turné fortsätter. Och gillar ni honom skulle jag skaffa biljett NU, detta bör man inte missa om man älskar hans musik!

IMG_20170812_110451

IMG_20170812_110425
IMG_20170812_110359

 Att fira mammas 50-års dag med en heldag på Gekås med henne och mormor och sen detta, det kunde faktiskt inte blivit en bättre presentdag om jag får säga det själv! Mamma jag älskar dej och sååå jäkla mycket tack för igår! Vilken kväll! <3

Angående klänningarna jag länkat till som är lika den jag hade på mig igår, OMG!! Alltså boohoo levererar så extremt mycket. Kliar ju i shoppingfingrarna. 70 % på allt i deras webshop (klick) gör ju inte direkt ont heller…

PUSS!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!