Dags att bucketlista igen

IMG_20170813_223307 IMG_20170813_223240

Det är något speciellt med solnedgångarna iår. Dom är nog egentligen inte annorlunda, det är bara jag som lägger märke till dom. Jag ser dom på något vis.

Gårdagen var amazin. Lite jobb innan der var dags för fotografering med Mariette ( en så mysig tjej som jag hoppas få jobba mer med, längtar efter bilderna!!) till denna vyn. Jag frös ihjäl dock. SOMMAREN, VART ÄR DU?

Idag har vi ingen måndagsångest, har jag visserligen aldrig nu för tiden men definitivt inte idag, vi ska nämligen bucketlista lite jag och Simone. Mot Fislebäckskil och vad  vi ska göra där får ni veta sen ( häng med på instagram bland annat ;)) Ger er dock lite ledtrådar nedan. GLAD MÅNDAG BABES!

PUSS!

DSC_5101

collage2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!