Det är dags för en påminnelse!

En liten påminnelse och en lite kvällsuppgift till er alla där ute. Frågorna trillar in och jag totalälskar att få svara på dem, även om jag hade älskat ännu mer att ni redan kände dessa sakerna nedan. Dock är jag enormt glad att få vara en hjälp och att få tipsa er om saker som funkat för mig och som varit nyckeln till att jag idag är där jag är. Typ bästis med min kropp och sån klyshigt ni vet 😉

Kanske är detta något att ta sig in för att sedan vakna upp imorgon och ha bestämt dig? Bestämt dig för att det får va slut på nedtryckande kommantarer kring dej själv eller att hela tiden göra saker som andra vill att du ska göra. kanske är morgondagen den dagen då du väljer dig själv som prioritering i ditt liv. Vad vill du?

Kanske är du redo, kanske är du inte? Det är helt okej. Jag kommer finns här när det är dags för dig att ta steget. Men jag delar med mig av listan nu. Kanske du är mer redo än vad du tror? <3

IMG_7540

  1. Frågeställning! Hur vill JAG leva mitt liv? Punkta upp allt du kommer på i huvudet när det kommer till din livsstil. Vad vill du göra? Hur vill du må? Detta ska inte ha något med ditt utseende att göra utan endast hur du vill att ditt liv ska forma sig i framtiden samt hur du vill känna dig när du vaknar upp varje morgon. Så, påbörja listan innan du gör över till nästa punk! ????
  2. Acceptera! Här kommer nog den lite svårare delen. Punkta upp hur ens drömliv ser ut är väl ingen konst men detta. Här behöver du acceptera dig själv och dina egna förutsättningar för hur ditt liv ska och kan se ut! Alla har vi samma liv och livsstil. Däremot har vi ALLA samma förutsättningar till att bestämma sig för hur vi vill må och faktiskt genomföra det! Alla har kanske inte samma förutsättningar i livet, men vi alla kan bestämma oss för och styra VAD vi vill tycka om oss själva, oavsett  kroppsform!
  3. Lägg fokuset på rätt saker! Så, nu har du bestämt dig för hur du vill leva och påbörjat en acceptans (acceptansen kommer att ta tid, men du kommer få tips längre ner hur du dagligen kan jobba med den). Lägg då fokuset på det som står på din lista. Vikten och klädstorlekarna är alltså INTE relevanta längre! Nu är fokuset på hur du ska leva för att du ska må så bra som möjligt och vad du ska uppleva för att kunna känna 100 procent välbefinnande!
  4. Kasta iväg triggers! Jag har nämnt vågen tidigare och jag nämner den igen. Kasta den. Kasta allt som på något sätt kan få dig att mäta ditt eget värde i vikt och storlekar. Du behöver nämligen inte dem längre, ditt fokus ligger inte där. Vågen, måttband, loggböcker och kaloriappar, BORT!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Mycket bra skrivet! Håller med 🙂 jag kämpar fortfarande med mina nedtryckande tankar. Detta var inspirerande att läsa 🙂

    Johanna 2017-08-19 07:31:03
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!