Gullmarsstrand, Fiskebäckskil

DSC_1474 DSC_1477 DSC_1478 DSC_1481

Godmorgon babes!

Jag har gått och blivit krasslig igen. Har varit sjuk så galet mycket detta året och jag har ingen aning om vad det beror på. Kan det vara att jag fortfarande har typ sömnbrist? Jag är nämligen fortfarande galet trött och har ännu inte fått tillbaka den där morgonpigga fia-känslan som jag tappade förra våren.. När klockan ringer vill jag stryka med typ och snoozen har blivit en kompis, något jag aldrig tidigare använt. I alla fall, bör kanske bli dags att ta sovandet på allvar. Tur vi går in i hösten då, sovandes månad 😉

Till något helt annat, något jag behövde, vi sov nämligen en del här också. Gullmarsstrand och  Fiskebäckskil, alltså hur underbart är inte Sverige egentligen och hur underbart är inte västkusten? Detta fantastiska ställe ligger endast några mil ifrån Uddevalla, en riktigt liten pärla är det. En liten by med endast massa vita hus, röda fiskebodar och allt ligger på klippor nära havet.

IMG_6724 IMG_6772 IMG_6776 IMG_6934 IMG_7042

Vi svirade naturligtvis om till de mjuka badrockarna direkt och tassade ut på vår terrass som endast hade två steg till havet och några få meter till spat vi sedan skulle spendera några timmar på. Vi korkade upp det mousserande vinet som hotellet ställt in till oss och satt i varsin trästol och bara stirrade. Det enda Simone kunde få ut va : Ahh ok! Och ja, det va pretty much vad jag kunde säga också. Här va så otroligt jäkla fint att det var svårt att ta in.

Spat var litet men helt men väldigt mysigt. Där fanns en vanlig bastu och en arombastu samt en varm utomhuspool och en trappa rakt ner i havet. Givetvis skulle jag bada, kanske därför jag åkt på något nu? Det va ju inte jättevarmt precis… Men vi njöt.

IMG_7112 DSC_1491

Efter en dusch en god middag spenderade vi ännu några timmar på terrassen, avnjutandes( kan man ens säga så) en underbar solnedgång och några glas rosé. På samma sätt som i Kambodja somnade vi båda helt jäkla underbart skönt i världens skönaste sängar klockan 22:00 för att sen vakna till…

DSC_1500
DSC_1508 DSC_1520

ännu mer utsikt och en megafrukost! Alltså pannkakorna…. MUMS!

Underbart nöjda rullade Gogen (min bil) hemåt runt 9 då det vankades jobb både för mig och Simone.

Vilka underbara 24 h! Tack bästa Gullmarsstrand, vi kommer tillbaka 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!