Freeeedag

IMG_20170709_180717

Glad fredag finaste ni!

De senaste dagarna har varit lite halvdana. Jag har haft noll lust till något så sagt och gjort, mina kvällar har spenderats i sängen framför one tree hill, bölandes till alla kärleksintriger som hinner hända redan i första säsongen! Har ni sett det? 🙂  Jag är ju sämst på serier och har varken sett Game of thornes eller skam! Men ja, one tree hill tänkte jag fått sett hör nu i höst!

Helgen består av jobb och imon bör det av till Värnamo för att träffa lite vänner, vad ska ni göra? 🙂

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Du måste se skam!! Och jag har nyligen börjat titta på game of trones, det bästa på länge!! Du måste verkligen börja titta på dessa, då kan vi snacka ensamna myskvällar hemma i soffan 🙂

  Själv ska jag börja packa då jag och min pojkvän ska bli sambos om ca 2 veckor… Herregud, för 3 1/2 år sedan stod jag på rangliga bambiben och lämnade ett 13-årigt förhållande, flyttade in i min lilla trea tillsammans med barnen. Nu några år senare, med stakare självförtroende och definitivt inga rangliga bambiben längre så är beslutet fattat… Sambos coming! Vi har haft ett distansförhållande i ca 1,5 år så detta känns bara så bra .

  Sen ska jag även jobba lö-sön..
  Hoppas du får en fin helg!
  Kraam 🙂

  Anna 2017-08-18 10:42:01
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åhhhhh jösses vad spännande att bli sambos igen. detta var precis det jag behövde läsa för lite pepp. Ännu finns det hopp även för mej då!! 😉 haha nää skojja bara. Men underbart att läsa. Hoppas flytten går bra!

   Stor kram

   fiiaan 2017-08-21 12:55:03
   Svara
 • Åh har sett alla säsonger av one tree hill, och det är den enda serien jag lyckats se färdigt. Blir bara bättre och bättre ????

  Josefine 2017-08-18 10:18:46
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!