Sjukstuga!

IMG_20170821_112400 IMG_20170821_112321 IMG_20170821_112431

Det är illa när till och med ens kunder påpekar att man har grym arbetsmoral som jobbar i mitt tillstånd. Ja, jag skulle aldrig åkt till jobbet igår men som vanligt tror jag att jag besitter mer superkrafter än alla andra och lever inte som jag lär när det kommer till den fronten. ”Hjärtat, du ska absolut inte jobba om du är sjuk” kan jag säga, men när det kommer till mig själv…. AEEE kör på baaa!

Jag va nog inte redo för att spela kubb batfota i lördagskväll heller. Resultatet blev grymt ont i lungorna, feber, en hosta som heter duga, sjukanmänlning på jobbet och att jag idag missar otroligt viktiga möten med IAMPROUD i Helsingborg. Lördagen var jättehärlig dock, underbart att umgås mer med Karin som by the way snart kommer hem hit efter sin första skoldag 🙂

Ursäkta dålig uppdatering här, haha jag är och har varit lite sjuk och i vanlig ordning blir jag ganska opepp och ynklig. Som en man när han är förkyld typ. Känner mej ensammast på jorden och tycker synd om mej själv. Hahaa så löjlig jag är.

Ligger bara hemma och läser idag och ska strax öppna datorn och maila lite och planera upp inför veckan. Jag hoppad jag är piggare imon och att detta va årets sista förkylning. Har ni några sånna där bra tips för att motverka förkylning innan man får den? Mer än bra sömn, mat och sånt som hör ett hälsosmat liv till 😉  Tipsa gärna om ingefärsshots och andra härliga röror ni kanske använder er utav 🙂

puss!!!!

Vinner iaf tävlingen i coolast pyjamas om en sån hålls idag! Pyjamas är från Monki och är sådär härligt flanellig och alldeles för stor.. precis som det ska va! Nu ska jag käka pizzan jag beställde från pizza24 igår. Hemkörd pizza måste vara guds gåva till sjuklingar! Det är pommes på också! Världsbäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Det ÄR kanon! Fast får inte säljas som kosttillskott så det säljs som desinfektionsmedel eller dylikt. http://www.bodystore.com/ionosil-kolloidalt-silver-1000-ml Jag tar även i förebyggande syfte, 1msk morgon och kväll ???? Ger även ungarna nu när det är dagis och bacillerna frodas haha

    Caroline 2017-08-22 12:24:53
    Svara
  • Kände mig hängig och febrig igår. Tog då 0.5 dl kolloidalt silver och 0.5 dl rödvin plus en skvätt citronsaft. Svepte. Vaknade upp pigg och utan feber idag ???? Använder K.S till typ allt.. Sår, munsår, klåda med mera. Krya på dig!

    Caroline 2017-08-21 19:58:19
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!