Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Modellsneakpeak!

DSC_0131 mindre DSC_0168 mindre DSC_0396 mindre

Bilder: Mariette Trempenau, Halmstad

Bikini härifrån (adlinks)

Gooodmorgon Torsdag! Läget med er babes?

Det står still här, förkylningen alltså. Jag kände av extrem huvudvärk igår och vaknade inatt av att hela vänstra ansiktet ömmar. Bihåleinflammtion it is. 2017, inflammationernas år skulle man kunna säga kanske? Som tur är verkar det läka ut av sig själv enligt symptomerna jag läst och det är heller liksom inte farligt. Jag känner mig liksom hyffsat pigg för övrigt.

Gårdagen bjöd på en heldag med IAMPROUD. Skulle egentligen åkt på ett möte i Borås inför ett spännande samarbete till hösten men det blev lite förskjutet. Det blev två möten här hemma istället. Jag tror inte ni förstår hur grymt IAMPROUD kommer bli om några månader. De ska bli helt jäkla underbart! Kvällen spenderades i biosalongen med Tessan, se inte AnnaBelle vänner! Den va inte bra och lika löjlig som alla andra demonfilmer. KOM IGEN!

Bilderna är en sneakpeak från fotograferingen med Mariette förra söndagen. Alla mina bilder består ju alltid av stora leenden och jaaa, det är ju jag så mycket men vi fick för oss att öva lite. Tänk på det du hatar eller det du älskar sa hon. Hmm, jaaa jag tyckte det blev riktigt bra ändå 🙂 Älskar sista bilden!! 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Sophia Anderbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!