Dags att lyssna på kroppen

Godmorgon fredag!

DSC_8602

Lite såhär känner jag idag, exakt uttryckt!

Jag känner mej så sjukt omotiverad till att va inne här och skriva just nu, sjukstugan fortsätter och jag vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva om då jag förmodligen har det mest ointressanta livet ever just nu. Ja jag är en riktigt bitterf*tta just nu, dels för att jag är sjuk, dels för att för har varit så satans långdraget men också för att det fan är mitt egna fel! Jag kunde varit frisk redan i helgen om jag bara varit hemma när jag va sjuk… kanon med bra arbetsmoral och så men man behöver kanske inte va dum? Man kanske heller inte behöver ränna runt barfota, utomhus en icke-sommar kväll ( för det kom ju ingen sommar iår) och frysa liksom. Aeeee tagga fredag allihopa, tjoho!!

Gårkvällen blev ändå okej, jag sov mestadels av dagen men på kvällen kom Pernilla hit med sushi och choklad, vilket va precis vad jag behövde. Jag känner mej som ensammaste människan på jorden när jag är sjuk, behöver bli lite ompysslad då!

Enorm fredagspepp här idag! Det är inget som blir bättre av att man gnäller, egentligen. Jag behöver iaf bli frisk tills imon, då ska jag till Värnamo för att det är Värnamodagarna. Komiskt ändå va, öroninflammation på summerburst och bihåleibflammation på värnamodagarna 😉 Aeee dags att ta kroppen på allvar hörrni och det gäller även mej. Jag blir hemma idag också, behöver handla lite men annars ska jag inte röra en fena. Nästa vecka händer det spännande saker i göteborg på måndag för mig, jag behöver vara fit for fight tills dess.

PUSS och njut av en magisk fredag! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!