söndagstankar

pixlr_20170827152815957-3750x3750

God eftermiddag favvosar? Hur är läget?

Det är lite tufft nu. Dels tryter inspirationen, men jag har också velat omplacera mig från omvärlden lite i ett par dagar här nu. Messenger stressar mig lite och känslan av att någon kan se att jag varit online ger mig lite smått panik. Mitt i allt med sjukdom i veckan fick jag dessutom en käftsmäll utan dess like. Jag har ju pratat lite om dejting här, dock ytterst lite kring det av den anledningen att jag inte har gjort det.

Sen P gjorde slut förra året har jag haft enorma tillits problem och who can blame me för det egentligen… Denna gången träffade jag en person som jag genuint kände att jag kunde det med och som jag valde att släppa in och som ja, helt enkelt inte förtjänade det…  Så ja, här är jag idag. Ganska tom och enormt jävla asförbannad. Det finns helt enkelt en anledning till att det är SÅ JÄVLA SKÖNT att vara själv. Man slipper detta… Murarna blir liksom riktigt höga när man stöter på sånna personer och jaa, jag sluter mig liksom ännu mer. Han klättrade iaf överst på min lista bland idioter jag träffat det senaste året och det hörrni, det är fan ingen merit. Så just nu är jag jääävligt anti män. Jag kom på mig själv att i fredags blänga på varenda snubbe som jag passerade på gatan på väg till Casandra och jag kände bara : snälla kolla inte på mig, prata inte med mej, kommentera inte min bilder på instagram. Beskona mej med era kommentarer kring min rumpa eller hur snygg  ni tycker att jag är. JAG BRYR MEJ INTE ETT SKVATT JUST NU! Ahh hörrni, jag är skitbitter men jag tror inte ni förstår hur trött jag är på just precis det manliga könet. Nunna eller lesbisk, det är frågan? Nää men skämt och sido hörrni, dom snälla och goda är alla helt upptagna eller? hahahaah.

Dock är jag otroligt taggad på morgondagen. Det händer stora saker i Fias liv då, hoppas jag. jag tänker inte spoila något för er ännu, men kommer berätta för er så fort allt är klart. Blir detta av är det ett STORT steg i rätt riktning för drömmar att gå i uppfyllelse och så jävla mycket pussypower!!

Ha en magisk söndagskväll finisar. Har ni några sånna där riktigt galna dejtinghistorier ni vill dela med er av ! Kan vara skönt att veta att man inte är ensam med att stöta på dessa.. hmm, vad  ska man säga, knasbollarna (lindrigt ord för dumhuvud) heela tiden??? Bring it i kommentarsfältet vettjja, funkar mega bra att vara anonym med.

Kärlek till er. Så skönt att få skriva av sig, ännu en gång!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Under mitt år som singel (efter att ha tagit mig ur ett destruktivt förhållande med en riktigt dålig kille) så har jag stött på såååå många idioter…första killen som jag träffade förra sommaren fick mig att bli riktigt kär i honom o han prata om vår framtid men sen kom han på att han inte va redo att slå sig till ro än, han ville leka av sig (en äkta player )…andra killen jag började dejta förra hösten verkade så himla go och mysig o han ville så gärna ha ett förhållande…men det visade sig att han bara ville ha en kk som han kunde styra och ställa med precis hur han ville så då dumpade jag honom…kille nummer 3 träffade jag i januari och allt stämde emellan oss, grejen var att vi båda hade rätt mycket i våra liv (han med en elitsatsning i sin sport plus jobb & en dotter och jag med min träning och jobb o vänner etc) så vi kunde inte ses så ofta men de va lugnt för mig för han va ju så perfekt. Sedan började han ställa in dejter av olika anledningar att han va tvungen o jobba osv o jag godtog de…sen blev jag dumpad helt plötsligt för han ville satsa helhjärtat på sin sport o jag blev så ledsen. Sedan visade det sig att han redan hade en flickvän! O jag va hans ”på sidan om brud” & det gör mig fortfarande rätt jävla förbannad! Den fjärde killen träffade jag i april o vi klickade verkligen men han dumpade mig för att jag var för smal (jag kämpar mot atypiska anorexia) & efter den dumpningen har jag tappat tron på män…jag är nyss fyllda 29 år och har inga barn än men just nu vill jag vara singel och bara ro om mig själv!
  Jag tycker att du är en så bra förebild och du anar inte hur mycket du pushar mig, fortsätt vara du! ❤

  Ida 2017-08-27 19:28:31
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Wow vad du berättar! Tack snälla för det. Jag är i samma sits. Idiot efter idiot, den ena ljuger och den andra kör endast sitt eget race och respekterar ingen annan än han själv. SUCK! Jag har också tappat tron på män kan jag säga. Tur vi är så jävla grymma själva, eller hur? <3
   Kram!

   fiiaan 2017-08-29 18:55:37
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!