Soon Göteborg!

DSC_1758

Godmorgon hörrni.

Sitter med kaffet i handen med en frilla som heter duga. Varför gör man så? Duschar alldeles för sent på kvällen och lägger sig med fuktigt hår så att frippan står åt alla håll och kanter morgonen efter?

Behöver börja göra mig i ordning snart, rotade igenom byrån igår. ”Välj inte vita eller svart kläder på överkroppen”. Näheee och där insåg jag att det mest jag har i min garderob samt byrå är just precis svart eller vitt. Hittade en blåvit croptop som jag tror det får bli samt mina svarta poptrash-brallor från TH. Bekvämt och snyggt är Fias melodi. Detta behöver gå vägen idag hörrni, så snälla, hålla alla tummar och tår så kommer ni snart få vet exakt vad som hände i Göteborg idag!!!

PUSS måndag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!