Hallååå Soda Casting!

DSC_2016 DSC_2028 DSC_2032

DSC_2035

En agentur med vanliga, ovanliga och vackra människor, gubbar och tanter, hipsters, sköna ungar, stora skägg och allt där emellan.

Okej hörrni, det gick vägen för mig igår och jag lovade er att berätta vad det va jag skulle göra. Och givetvis gör jag det, lite därför man bloggar liksom 😉 Jag var på modellcasting igår, hos en argentur i Göteborg som heter SODA Casting. Beskrivningen ovan beskriver hur dom jobbar och hur härligt? Dem jobbar med människor liksom, det som vi alla faktiskt är, människor. Jag är så stolt över att idag kunna säga att jag är EN av deras fantastiska modeller. Jag plåtades för deras hemsida igår och ser så mycket fram emot att få mitt första jobb. När det blir, det har jag ingen aning om men jag hoppas prettyyy sooon 🙂 LUCKY MEEE!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!