Solhaga Stenugnsbageri


DSC_2062

DSC_2061

DSC_2052 DSC_2057 DSC_2058

collage1 DSC_2081 DSC_2088

Glad fredag babes!! <3

Jag vet inte egentligen hur många ni är som är inne här och läser som bor i närheten av Halmstad/Falkenberg/Varberg men jag skulle vilja tipsa om mysigaste lilla Cafét som ligger strax utanför Falkenberg, närmare bestämt Slöinge! Solhaga stenugnsbageri, taadaaa! Casandra tog med mig hit och bjöd på fika efter vi varit i Göteborg i måndags. Jag har aldrig tidigare varit här men det var definitivt inte sista gången. Godaste bullen käkade jag och Casandra tog en kladdig chokladmuffins med grädde! Åk hit innan sommaren är över hörrni, trädgården var magisk att fika i!

Njut av en härlig fredag och en fiin helg! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!