Helgplaner och kanonjeans!

IMG_20170902_095409 IMG_20170901_105212

Godmorgon favoriter och godmorgon september! 🙂 Och hej nya jeans. Mycket godmorgon och hej men känner jag har mycket att välkomna. Har ju tidigare berättat att jag haft så svårt för jeans… jag har hittat nya favvosar, på Lager 157. Modellen heter snake och man får två par för trehundra kronor. KANONPRIS! Tips 🙂

Oj vilken morgon jag haft, hade tänkt stiga upp klockan 06 ( läs tänkt), men så blev det ju inte, snoozade till 08 för att sedan inse att oj, jag hade massa att hinna med nu för att slippa stressa ihjäl mej efter jobbet i eftermiddag. Duscha, sminka och fixa smoothie on the go till jobbet och ja, just det. Elsas kattsand skulle bytas, skulle egentligen gjort det igår men blev en spontanmyskväll med Pernilla och ja, inget blev riktigt som planerat.

Så tio minuter innan jag måste dra till jobbet står jag fortfarande i handdukar efter duschen och ska byta kattsand. Ut med den gamla och ner i en Willyspåse, som det såklart är hål i… allt ut på golvet, vi snackar alltså gammal kattsand med kiss och bajs i… hejja! Blev till att damsuga, skrubba och snabbt byta den och sen byta om och kuta ut till bilen, typ! Japp, nää mem godmorgon! 😉

Kvällen ser jag iaf fram emot. Efter jobbet blir det hem och snabbt svira om till något mer glamoröst än TM tröjan för att sedan dra och käka tapas på Zigges. Har aldrig tidigare käkat där 🙂  Blir till att fira lite framgång med Pernilla och Frida ikväll 🙂 Hur ser era planer ut? 🙂

Puss!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!