Veckans planer!

Godmorgon måndag! <3 Ny vecka, nya möjligheter!

Jag gillar ju måndagar, och söndagar med nu förtiden. Söndagar är planeringsdagar och måndagar är nystartsdagar på något vis. 🙂

Jag har en fullspäckad vecka, vilket är så sjukt jäkla roligt. Jag älskar att se min almanacka full (av roliga saker då). Denna veckan blir tight om egenkvällar så ska försöka ta tillvara på allt. Vissa veckor blir ju så, och det är helt okej kan jag tycka! <3

collage

Idag: KLIPP och FÄRG och Victoria. Ja men äntligen säger vi på den. Utväxten när man har rött hår är mindre trevlig faktiskt, speciellt när man har råttfärgat undertill 😉 Sen blir det lite hemmajobb innan jag har ett IAMPROUD-möte vid 13:30 följt av plåtning inför ett samarbete med Simone ikväll! GRYM MÅNDAG!!

Tisdag: Morgonträning följt av att jag måste ta ny bild till körkortet. Det går ut typ snart. Hur sjukt är inte det? Jag har haft körkort i tio år iår liksom. Hehe. Ännu ett IAMPROUD-möte, denna gången i Falkenberg följt av lite egenjobb och sen träffa Allis igen. Min bästa Allis åker i nästa vecka, hur ska jag klara mig? Hon som varit min stöttepelare i allt jobbigt förra året, åhh! <3 Men jag har minsann redan en plan när jag ska komma och besöka henne, det vet hon inte riktigt om ännu dock. Fast hon läser bloggen, så nu vet hon 😉

Onsdag: TM jobb och änså länge inga planer för resten av dagen, egentid kanske?? 🙂

Torsdag: Morgonträning följt av TM-jobb. På eftermiddagen/kvällen är det plåtning med Mariette som gäller 🙂

Fredag: TM- jobb och 50 års fest hemma i Värnamo för morbror. Vilken kanonvecka!!! 🙂 WIIE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!