Puuurple raaaain, puuurple raaaain

IMG_20170904_181727 IMG_20170904_181814 IMG_20170904_181644 IMG_20170904_182154

T-shirt Gekås|| Jeans Lager 157

Sjööng min frisör ett flertal gånger när hon äntligen fick besök för mig igen. Jag, som haft sån fobi för frisörer och att folk ska få ta minsta lilla milimeter från mitt hår, säger seriöst: Aeee men Victoria idag går vi all in, mer violett. I med violett bara! Jag är inte riktigt där där jag säger att hon får göra vad hon vill, men det är nog inte långt kvar…

Wow, bilderna gör sig inte rättvisa för FEM ÖRE heller, rent färgmässigt. Annars tycker jag bilderna är kanon faktiskt. Håret är lila, eller ja violett, det är fortfarande lite rött i det men mer violett och lite mörkare denna gången. Älskar det. Tog lite på längderna och klippte gardinlugg också, är asnöjd. Tack Victoria för att du botat min fobi… och för att du är så jävla grym med sax och pensel(den hon färgar med)…

NU ska jag kila till gymmet babes! Tack för den här gången biholeinflammation (skrattar högt när jag läser min svenskengelska just nu), seee you soon gymmet 🙂

Ha en magisk dag babes! 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!