Ett av mina mål i höst!

I samarbete med Asics.

IMG_7181 IMG_7219

collage

IMG_7265 IMG_7267

Jag satt igårkväll och försökte få ner lite av höstens mål på ett papper, de är så många men samtidigt så få på något vis. Jag tycker det är svårt med mål. Mål är ju ett mål, någon form utav riktlinje, inget tvång alls, heller inget krav, utan helt enkelt bara en strävan. Det är inte hela världen om man inte uppnår målet, men det kan göra mig lite besviken. Därför är jag försiktig med att sätta mål, iallafall orealistiska sånna.

Vid den här tiden för typ två år sedan levda jag ihop med P, mitt liv gick ut på att träna och hålla min vikt. Jag gjorde faktiskt inte så mycket annat. Jag umgicks lite med vänner då och då, och givetvis med P, men fokuset var träning, och den var slaviskt bestämd, den gick inte missa. Även om det, där och då, ibland va det jag önskade, att bara få slippa. Jag tränade då mellan 6- 7 pass i veckan och påstod att jag trivdes med det. Sanningen, som alla vet idag, var att jag var fängslad. Där och då tränade jag av tvång, tvång från mig själv och ingen annan.

När P sen gjorde slut tappade jag alla mina rutiner. Framförallt blev träningen lidande (självklart) men också sömnen och mina matvanor. Träningen för mig hade i några år varit en manisk besatthet, något jag egentligen älskade men som gick till överdrift.

Nu besöker jag gymmet lite då och då men egentligen för sällan för vad jag själv önskar. Jag trivs när jag får röra på mej, jag älskar tunga gympass och lugna härliga promenader. Promenaderna tar jag mig tid till, men det har varit värre med gymmet sen april förra året. Så gymmet blir ett utav mina mål för hösten. Jag vill få till 3 gympass i veckan, det känns för mig lagom. Självklart kommer det alltid finnas veckor där det bli mindre MEN jag vill återgå till mina morgonrutiner där jag tre gånger i veckan besöker gymmet och där jag resterande dagar tar mig ut på en underbar morgonpromenad eller cykeltur.  För mig är båda lika viktiga att få in, och jag totalälskar att starta dagen på det viset.

Asics har en kampanj nu som inte kunde kommit lägligare för min del att att kickstarta ett utav mina mål. Du kan nämligen köpa ett par skor och testa dem i 60 dagar, är du inte nöjd får du lämna tillbaka dem, oavsett vilken återförsäljare du köpt dem hos, vi deras hemsida: www.asics.se.

Jag valde givetvis ett par svarta och rosa små pärlor på stadium outlet i förra veckan och jag ska precis börja att gå in dem.  Skorna vid träning är A och O, därför är det så bra att man kan testa och använda dem och faktiskt lämna tillbaka dem om man är missnöjd!

Såå, höstens träning har börjat denna veckan. Och hörrni, man behöver inte ha ett mål med sin träning. Man kan göra det för att må bra, precis som jag! <3

Vad har du för mål inför kommande höst?? 🙂

Jag kommer dela med mig av alla min längre fram, lovar!!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!