Träningsvärk och PMS!

DSC_1138 DSC_1164 DSC_1157

Bilder på en somrig frukost när regnet står som spön i backen utanför fönstret! Ett minne blott..

Gooodmorgon bloggen 🙂

Vaknade med en fruktansvärd träningsvärk i rumpa och baksida lår… och pms. Haha vilken kanonkombo. Meeen en klunk kaffe och några godisbitar till frukost (ahh jag vet men suget är heelt extremt just nu) känns ju allt lite stabilare igen 😉

Tyvärr blev fotograferingen med Mariette inställd igår, megatråkigt men vi ska försöka få till en tid i nästa vecka istället.  Istället blev det fotografering och middag med Simone, inte så illa pinkat det heller, faktiskt 😉

Lite jobb framför datorn innan jag ska kila till gymmet tänkte jag. Inne på tredje dagen denna veckan nu, hejja hejja mig! Några timmar på TM ska avverkas innan jag åker till Värnamo över kvällen för 50-års fest. Trevlig fredag kan man kort och gott säga 🙂

Har ni några mysiga helgplaner? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!