Hösttankar och den perfekta höstoutfiten!

IMG_7343 IMG_7344 IMG_7358

collage IMG_7503 IMG_7514 IMG_7519

Jacka Trend House || Tröjja Lager 157 || Halsduk H&M || Skor härifrån (klick!) (adlink)

Hösten kom med besked kan man ju säga!? Den senaste veckan har varit grå och regnig och i torsdags tog jag på mig min bomberjacka för första gången på länge. Helt plötsligt känns sommaren så otroligt långt bort på något vis. Säga vad man vill om höstens outfits, jag totalälskar dem. Stickade tröjjor och stövlar i all ära men regn, njaaaa, inte min kopp av the! Hoppas det vänder och att vi får njuta av en härlig och solig höst!

Några ljusglimtar har man i alla fall att se fram emot. Om endast en vecka åker jag för att möta upp Flisan för en weekend i Polen. Åh vad jag längtar till det. Lyxen i att få möta upp henne på ett hotell i ett annat land känns väldigt spännande! som jag längtar! <3

Som grädde på moset bokade jag och mamma flygstolar ner till Gran Canaria i november för att hälsa på mormor och morfar också! Några dagar med mamma, mormor och morfar alldeles för mig själv är jag inte bortskämd med, det ska bli underbart! Dessutom kommer världens bästa Allis jobba där nere då så jag kommer få träffa henne snabbare än vad jag hade kunnat drömma om också! <3

Kanske inte blir en så dum höst ändå! 😉

PUSS och glad lördag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!