Brunchy Brunchy!

DSC_2551 DSC_2561 DSC_2550

DSC_2551 DSC_2527 DSC_2561 DSC_2560

Godmorgon måndag! <3 Ännu en ny vecka och jag säger som jag alltid sagt, satan i gatan va veckorna går. Det är måndag, fredag och söndag känns det som…

Diskuterade det med Sanna igår, hur det känns som att det aldrig liksom va någon sommar. Svish bara, puts väck och jag minns knappt vad jag har gjort. Vad har jag gjort ens?

Helgen har gått lika snabbt, från 50-års fest hemma till jobb, pizza kväll hos Jenny, brunch med Sanna och Jeppe samt dop för Theo och för att sen standard avsluta veckan med planering hemma i sängen inför kommande vecka. Jag gillar det! Denna veckan händer det grejjer, massa möten (bland annat enn kaffedejt med självaste Annika Sjöö, äntligen ska jag få träffa henne<3) och en resa till Polen. Kanonvecka! Men veckans planer får ni mer specifikt imorgon tänkte jag 🙂 Hur har er helg varit?

Frågorna angående Sannas plättar har trillat in, vet inte exakt recept men tror det är något liknande dessa(klick!) 🙂 Glutenfria och mjölkfria är dom iaf då Sanna blir galet risig i magen vid intag av sådana produkter.

PUSS BABES!! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!