Från att vilja ha barn galet ung till att knappt veta om jag vill ha barn alls…

DSC_2567 DSC_2569 DSC_2573 DSC_2575 DSC_2584 DSC_2594 DSC_2599 DSC_2607 DSC_2613 DSC_2617

Klänning härifrån (klick!) || Skor Sko Punkten (adlinks)

Visst är det sjukt hur livet kan förändras? I gänget jag hängde med back-in-tha-dayz i Värnamo var jag tippade på att få barn först! Haha japp, ni läste rätt. Jag har alltid haft pojkvän och hade som ”dröm” när jag va yngre att få barn innan jag var 25. Idag tackar jag alla världens gudar att fallet inte blev så… Istället får tjejen, min fantastiska barndomsvän Emma, barn först, som var tippad att få sist i umgänget. Är det inte underligt hur otroligt snabbt livet bara kan vända? Och hur snabbt ens drömmar kan förändras och hur ens prioriteringar på livet ser annorlunda ut. Från att vilja ha barn galet ung till att knappt veta om jag vill ha barn. Och om jag skulle vilja ha barn lär jag garanterat vara SIST ut i umgängeskretsen. Dels krävs det ju en man till halva jobbet (och det vet vi ju hur det går på den fronten ;)) och för det andra trivs jag galet bra med livet som det är just precis nu!

Det ändrar ju dock inte att jag är galet glad för Emma och Thores skull som helt oplanerat fick en liten son i våras. Känns fortfarande helt sjukt att se Emma med Theo i famnen. Vart har du snott honom? Lute så känner jag. Men det klär henne. Den galnaste morsan med de roligaste uttrycken EVER är hon. och det så mysigt dop för Theo i söndags. Först dopet i vänskapskretsen, check!

Rotade fram denna skönheten att bära. Hade nästan glömt att jag hade den. Vad bär man på ett dop liksom? Och så hoppla, där låg denna som jag helt glömt att jag hade. Älskar den och det känns som att jag kommer kunna bära den en del i höst nu också, säker galet snygg ihop med skinnjackan med 🙂

Skulle klänningen hinna ta slut kan ni kika på denna (klick!), denna(klick!) och denna(klick!) (adlinks). För övrigt har dem 70% på allt igen så passa på!!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!