Veckans schema

Godmorgon hörrni.

Tog lite sovmorgon idag, hehe… Dricker morgonkaffe och ska snart dra till gymmet så tänkte ge er veckans schema idag bara 🙂

PUSSYPOWER PEPP idag babes!!

Igår: Var allmänt okreativ. Dessa dagarna tär så mycket på mig, jag är ju en känslomänniska sp jag går verkligen in i känslorna när de väl kommer vilket är extremt jobbigt. Men lite fick jag gjort iaf, telefonmöte, bloggning, svara på mail och lite sådär. PÅ kvällen träffade jag Emma och Emma hemma i Emmas nya hus. Så mysigt <3

Tisdag: Träning och lite fix här hemma. Mötet med Annika blev dessvärre inställt men ska iväg på ett annat möte i Falkenberg också. Hoppas vi kan få till att ses snart Annika!!! 🙂

Onsdag: Jobb på TM samt fotografering med Simone på kvällen. <3

Torsdag: Träning och TM-jobb och på kvällen dejt med Sanna! <3

Fredag: Planering inför Polen i helgen samt påbörja packning, jobb på TM och LUGN KVÄLL SOPHIA!!!!! Behöver vara hemma och joxa då jag ska flyga själv utomlands för första gången i mitt liv 😉 Känner jag mig själv rätt kommer jag vara på flygplatsen si sådär 5 timmar innan planet går, just to be sure liksom 😉 Åhh nu längtar man till helgen!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!