Happy shopping!

I samarbete med Daniel Wellington.

(Tidsinställt inlägg)

Godmorgon godbitar! Läget denna söndag? 🙂  Som jag skrivit ovan är detta ett tidsinställt inlägg, denna gången i samarbete med Daniel Wellington!

Klockor har aldrig någonsin varit riktigt min grejj. Alltså, jag har tyckt att det har varit snyggt men jag själv har varit fruktansvärt dålig på att använda det. När jag sedan tog mig en närmare titt på DWs utbud föll det mig i smaken. Dem är fantastiska och min har suttit på handleden varje dag sen jag fick den. Det enda jag behöver göra är att sluta bita på naglarna nu (ett utav mina mål i höst) och sen ser jag hur kvinnlig ut som helst i denna vackra skapelsen.

Jag har snöat in på guld, som ni ser på bilden ovan pryds mina handleder av så fina armband som jag fått av farmor, och vad passade då inte bättre än en Classic Petite i roséguld! Haha lagom säljande mening men det är verkligen sant, I LOVE IT.

Jag har som sagt modellen Classic Petite, med vit urtavla och roséguld med Durham klockarmband. Galet snyggt!

Har ni inte en själva borde ni spana in dem? Ni får 15% rabatt på allting på hemsidan med min kod fiaanderberg 🙂

Happy shopping guys. Det är troligtvis vad jag gör i Polen just nu! 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!