Tvångstankar och gosig reseoutfit!

Skor härifrån (klick!) || Kofta härifrån (klick!

Hoooowdy doooooody från Sopot babes!

Vilken knepig dag det blev igår, jag har aldrig någonsin flugit utomlands själv. Så mycket som jag har rest, men aldrig ensam. Men det gick prima. Jag är dock motsatsen av tidsoptimist så jag var på flygplatsen bra mycket tidigare än jag behövde men det tog ett tag att hitta sig en parkering. ÄNNU längre tid tar det när man har så mycket tvångstankar att man går tillbaka till bilen TRE gånger för att kolla att man har låst den? Alltså snälla… hur gör jag för att bli av med detta? Likadan är jag hemma. Kan kolla 4 gånger att jag dragit ur plattången och sen dra i dörren 3 gånger för att återvända två gånger och dubbelkolla att jag har låst. Hehe. Nu kom jag av mig lite.

Sååå, Polen är nice. Ingen solweekend som vi hade tänkt oss men Sopot är sååå fint. Halmstad har en del att lära från arkitekturen här. Byggnaderna är amazing.

Så underbart att möta upp Flisan på ett hotellrum i Polen liksom. Vi har redan bestämt att detta ska bli vår årliga grejj. Vi slappade mest och drog ut och käkade på kvällen. Flisan hade dygnat och kände inte för nattklubb vilket jag absolut inte heller gjorde. Det är semme och vi ska göra det vi känner för nu 🙂 Vad vi gjort idag får ni veta imorgon.

 

PUSS <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej jag måste först säga att du är en otrolig insperande människa. Jag har själv haft ätstörningar i 14 år och jag kan verkligen relatera till det du har gått igenom och jag tycker du alltid får en på bättre tankar när man läser din blogg och instagram. Det där du skriver om att du har tvångstankar på vissa saker så är det väldigt vanlig att folk som har haft ätstörning går över till tvångstankar (OCD)eller så brukar det vara tvärtom . Ha det så fint????

  Ida 2017-09-24 03:56:36
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Åhh är det så?? Hmm ja okej, jag får försöka bekämpa dem också. Tack för att du skrev! <3

   fiiaan 2017-09-24 21:12:15
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!