Chilla, ska inte flytta till Polen, men…

Alltså kompisar, ni måste åka hit! Polen känns otippat, väldigt otippat men här är sååå fint. Jag och Flisan går runt och beundrar alla fantastiska hus som finns här. Alltså bostadshus, lägenheter! Jag har väl en 5-6 st jag skulle vilja flytta in i nu. Chilla, ska inte flytta till Polen, men här är så fint. Varför behåller vi inte denna arkitekturen på byggnader numera? Tacksamt att ha sånna här städer endast en timme med sjukt billiga flyg hemifrån.

Gårdagen spenderades i Gdans. Åkte tåg dit och strosade runt i gamla stan, käkade fantastiskt god sushi, shoppade och åt glass. Vädret är helt schitzofrent, sägs att det ska regna men har varit strålande sol större delen av tiden, förutom igårkväll då det va helt galet iskallt. Idag ska det regna dock, så blir kanske spa och lite inomhusshopping, vi får se.

Men höörni, åk hit! Ett måste!

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!