F I E R C E

 

Nu är det snart dags för sista frukosten här, vill typ inte åka hem hörrni samtidigt som jag vill det, händer så mycket kul hemma nu i höst också liksom. Så underbart att hänga med Flisan, sjukt lysigt så många gånger vi fått ses iår. Det behöver fortsätta såhär framöver. Vi har iaf bestämt att detta ska bli en årlig grejj, oss i mellan. Så lyxigt att mötas upp såhär. Jag ska dock definitivt hänga mer i Stockholm framöver, yess yess!

Gårdagen bjöd på regn heeeeela heeela dagen. Vilket betydde att vi skulle spendera förmiddagen på spat och resten av dagen på ett shoppingcenter. Jag har noll pengar, så jag handlade inget, Men Flisan däremot, hehe. Massor med snyggt från Poland kommer hon hem med 🙂

Baddräkten på bilderna är inte min, fick låna den från Flisan. Så snygg i modellen. Letar verkligen efter en sån med lite högt skurna kanter, så snyggt när man exempelvis är på spa, eller ska simma 🙂 Nu simmar jag inte mycket men ja, när det väl sker. FIERCE står det på baddräkten, betyder typ cool, grym. Och jaaa, jag kände mig jäkligt grym i den. Grym på spa och allt 😉

Nu bär det snart hem mot Halmstad igen, men först sista hotellfrullen. Tack älskling (Flisan) för mysigaste helgen, I needed this!!!

 

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!