Bor det en youtuber i mig?

Kvällens fina! Hur mår ni? Haft en fin söndag? Min har varit bokstavligt talat strålande. Började med födelsedagsbrunch hos Casandra, fortsatte med promenad längs Nissan med Pernilla följt av en fotografering med bästa Mariette. Jag får öva på mitt seriousface med henne vilket är otroligt roligt. För er som följer mig på instagram har ni ju sett dagens look. Vattenkammat is seeeexy 😉 Nu har jag käkat potatismos och broccolibiffar och tänkte strax krypa ner och slå på en film. Har tänkt ljus i hela lägenheten och jag har kommit in i ett inredningsflow igen. Kollar just nu på kuddfodral i olika färger och imorgon ska jag och Sanna till Plantagen för att köpa växter! En Monstera ska få flytta in, japp tänkte va som alla andra och införskaffa en sån modern blomma att sköta om 🙂

Förresten, helt glömt berätta. Härom veckan anmälde jag mig till ett event uppe i Stockholm, ett youtube bootcamp som jag blivit antagen till. HUR ROLIGT!? 🙂 🙂 Har gått länge i dom tankarna och detta kändes som ett tecken från attraktionslagen under en svacka! Vad tror ni? Bor det en youtuber i mig??? 🙂 haha. Aee men seriöst, skulle ni kolla om jag youtubade? Let me know! 🙂 Och vad skulle ni isf vilja att jag snackade om?? 🙂

PUSS!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!