Veckans planer!

Igår fick vi äntligen till det! Vi har försökt sen i juli men unte lyckats, för ens igår! En välbehövlig kaffe med självaste Annika Sjöö! Lika sprudlande glad och fantastisk som jag trodde. Vi klickade så bra, att jag ska hänga med henne på ett inspoevent ikväll i göteborg. Såå taggad! Detta är vad jag behöver! Det går i rätt riktning, det händer grejjer, jag har medvind. Det händer saker med instagram, med bloggen och med mig! Åhhh jag njuter 🙂

Veckans planer tänkte jag iaf dra för er, kan va bra för er att veta vart jag håller hus 😉

Idag: Hemmajobb och fix innan bilen rullar upp till göreborg för peppevent!!

Onsdag: Hemmajobb och bio med Tessan på kvällen! Its IT time! Såg förrsten den gamla IT nyligen, den är fan grymt bra fortfarande! Har höga förväntningar på skarsgård  i den nya 🙂

Torsdag: Jobb på TM och dejt med Jenny på kvällen <3

Fredag: Jobb på TM och middag med Pernilla! Dags att fira att hon äntligen slutat sitt jobb och det är dags för nya äventyr 🙂

Helgen: VÄRNAMO! Äntligen! I am coming home! Som jag längtar! <3

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!