Jag har planerat att visa världen!

Foto: Mariette Trempenau

I söndags kväll hade jag en fantastisk fotografering med Mariette. Som jag älskar att stå framför kameran och jag älskar hennes kreativa ögon, hur hon ska skriva till mig och bara säga ”Fia, jag har en idé”, skicka lite bilder på vad hon har tänkt sig som exempel och sen bara kör vi! Hon har öga för detaljer och hon kan få mig att känna mig så enormt trygg framför kameran och trolla fram uttryck jag känner mej fett obekväm med. Jag är oftast sprudlande glad med största leendet på läpparna, men det är roligt att testa annat också, för att faktiskt förmedla fler känslor genom bilderna. Som bilderna ovan. Till den mittersta bilden skrev jag texten nedan och slängde upp på instagram. Och det är så galet sant! Jag tänker minsann visa, först Sverige, sen världen, att vi alla ska framhävas. Ingen ska behöva ändras för att duga, unikheten hos oss alla ska fan vara tillräckligt!

”Tänkte visa världen att man inte alls måste vara en size zero för att modella! Här är jag, storlek 38-40/M-L, en helt vanlig tjej från de småländska skogarna  som knappt noppar ögonbrynen pga lägsta smärttröskeln i Sverige och med både ärr efter finnar i ansiktet efter en tonår med acne likväl som på benen efter att ha snubblat i trappor, med bristningar på höfter och baksida lår samt celluliter på booty!
En helt vanlig Fia som minsann inte tänker ändras pga modellvärldens syn på perfektion, vi alla ska framhävas, oavsett kroppsform, vikt och storlek!”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!