Mål för hösten 2017

Såå, det blev inte mycket med drömmar om en förlängd sommar i september så det är bara acceptera att hösten är här! Livrädd har jag varit tidigare, men det har ändrats. Det har övergått till pepp och nyfikenhet. Känns som att jag är redo på något vis. Redo för karriär, redo för att testa saker jag aldrig gjort, samtidigt som jag ser fram emot lugna hemmakvällar i lägis. Jag trivs här bara mer och mer.

I förrgår, på eventet med Annika Sjöö, kände jag bara en sån enorm lyckakänsla. Dels att få sitta på en teater med massa kvinnor när ett flera inspirerande föreläsare berättar coola grejjer, men också för att jag var där. En sak som tidigare begränsat mig något fruktansvärt är min nervositet. och tro mig, jag kunde vara nervös utan anledning. Exempelvis som att gå på ett event såhär, eller att köra bil i städer jag inte känner till… Som bortblåst. Jag kände seriöst igår att jag lätt hade kunnat ställa mig på den scenen och snackat om mig och det jag gör där och då… om någon hade frågat! Det är power hörrni! Sånt man lär sig när man blivit singel och får börja om på nytt, hehe. 😉

I vilket fall som helst har jag satt upp lite mål för hösten 2017! Lite mål som jag vill uppnå, dels med företaget men också privat 🙂 Vad har ni för mål i höst? 🙂

Privat:

 1. Gymträning 3 gånger i veckan! Vissa veckor kommer det bli två, vissa veckor 4 men jag vill försöka få in som rutin att träna på gymmet 3 gånger i veckan. Det skulle vara alldeles lagom som min livssituation ser ut just nu 🙂
 2. Egenkväll! Jag ska försöka ge mig själv en egenkväll i veckan där jag kanske tvättar, städar eller bar kör en spakväll. Har beställt hem lite nya ansiktsmasker och sånt från Lyko som jag ska försöka sätta i rutin att använda. Att busa (brun utan sola) en gång i veckan ska jag också försöka hålla. Jag mår så mycket bättre när jag få ha lite färg på kroppen!
 3. FF- Fiafokus! Jag har känt mig otroligt stabil den senaste tiden men jag vill försöka ha kvar den känslan. Hösten ska bestå av fokus på mig! Inga killar ska i höst få rubba mitt välmående. Jag förbjuder er såklart inte att komma nära, kanske du är trevlig liksom 😉 Men ingen ska iaf få mig att må dåligt. Been there done that och min energi räcker inte till till det! 🙂
 4. Sluta bita på naglarna! Japp, jag är en nagelbitare men satans trött på det nu. Skäms över mina händer, helt ärligt talat så nu har jag bestämt mig för att sluta. Och när de vuxit ut lite ska Sanna få förstärka dem, längtar tills dess!! 🙂
 5. Meditera mer! Jag tycker att det är skönare och skönare för varje dag som går. Även om det bara görs tre minuter än så länge är det enormt skönt, speciellt de kvällarna då man verkligen lyckas sortera bland tankarna man har!
 6. Läsa mer böcker! Nu har jag läst attraktionslagen från pärm till pärm many times, älskar den fortfarande men vill läsa något nytt! Tipsa mig på böcker liknande attraktionslagen tack! Jag vill läsa mycket mer sånt i höst!
 7. Resa mer! Spelar ingen roll om det är till Paris eller Malmö. Jag vill resa mer, spaa mer, se mig om, se annat, göra annat 🙂 Har Gran Canaria bokat iaf vilket känns värmande, Stockholm likaså. Hinns det med någon weekend också kanske? 🙂

 

Jobb:

 1. Börja youtuba! Japp, jag har bestämt mig, jag ska börja! 🙂 Wiiieee hur tycker ni det känns? Jag är supertaggad på eventet jag ska på i Stockholm i oktober och på att lära mig mer hur den branschen funkar! 🙂
 2. Bredda mitt nätverk! Jag vill ut på events, träffa nya människor inom branschen men också bara de som inspirerar mig. Jag vill komma ut bland lite kollegor inom det jag håller på med och få träffa andra som också jobba hemifrån sängen så att säga! 😉
 3. Leva efter attraktionslagen! KÄnner ni till attraktionslagen? Annars behöver ni läsa den boken! The secret heter den för er som undrar! Det ska bli mitt mantra att leva efter det i höst! Visualisera och se min framtid så tydligt framför mig att det känns som jag redan lever den. Jag vill vara helt egenföretagare inom en snar framtid, längtar! <3
 4. Få ett influencernätverk och en agent! Jag vill kunna bolla förhandlingar med någon som har koll på branschen och även komma närmre inpå kollegor som håller på med samma saker. Jag vill vara i Stockholm mer och träffa massa nya människor!
 5. Få mitt första modelljobb! jag vill definitivt stå mer framför kameran. Dels hemma i mitt sovrum och tillsammans med Mariette men jag skulle vilja att denna hösten blev den hösten då jag får mitt första rikta modelljobb!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!