Spanight!

Set från Rituals här (klick!) || Peel-Off mask set här (klick!) || Cocoa Brown BUS här (klick!) (adlinks)

Godmorgon fredag, veckans bästa dag, inte sant! 🙂

Igår hade jag en sån underbar kväll, hemma. Jag hämtade först ett flertal paket på väg hem från jobbet. Tur man tog cykeln när man hade beställt sisådär 7 innekuddar med inkluderande prydnadskuddar och lite till. Jag har dessutom haft körkort i 10 år och fick igår hämta ut mitt nya (som redan varit i Halmstad och vänt en gång men jag missade att hämta ut det) som inte alls blev så illa som jag trodde. Nästan så man såg trevlig ut. Hade förväntat mig en ”Kumla-nästa” typ av bild.

Därefter gjorde jag iordning för spakväll. Jag beställde massa produkter från Lyko i lördagskväll. Bland annat en Peel-Off mask som ska reducera porer och sånt. Jag ahr alltid haft mycket porer och tänkte testa och se om det funkar. Man får ge det några gånger har jag läst, så en utvärdering kommer när den är testad 🙂

I vilket fall som helst tyckte jag att de hade så galet bra priser på Rituals produkter så jag beställde hem ett set med produkter, ni hittar setet här (klick!)(adlink). Har alltid velat testa dem men inte riktigt haft pengar (har jag tyckt) men nu så 🙂 Ritual of sakura heter doften och den är helt magisk! Jag körde all in igår, badade, skrubbade, rakade benen och sen tvättade jag hela kroppen och tog sist duscholja. Kroppen va len som en babyrumpa. Tog med mig min monsteraväxt in också, dels känns det som att bada i en djungel och sen har jag hört dom gillar fuktigt klimat med?

Därefter gjorde jag ansiktsmask, smörjde in ansiktet efter och sist körde jag brun utan sol. Kvällen avskutades med fisljummet te i sängen, glömde bort att jag hade kokat vatten och hällt i en tepåse, så den stod och väntade på diskbänken länge 😉

Redo för helgen är jag. Ikväll vankas det middag med Pernilla och imon bär det av till Värnamo. vad har ni för planer? 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!