Vad hyllar du dig själv för idag?!

Jeans Lager 157 (modellen heter Snake, jag har storlek S) || Croped Hoodie härifrån (klick!) (adlinks)

Sista dagen att använda koden SOPHIA15 för 15% hos Madlady.se, happy shopping! (Gäller inte rea)

Godmorgon lördag!

Hyffsat utvilad men med en mensvärk från helvetet! Vaknade inatt av sån extrem smärta, värre än vanligt verkligen. Så in med värmekudden i micron och en tablett på det. Finns verkligen inget skönare vid mensvärk, värmekudde alltså. Och hallå vilken inledning på detta inlägget 😉

Det finns mycket att fira idag. Det är bland annat lösgodisets dag och det måste ju vara världens bästa dag, typ! Finns mycket att fira, dessa jeansen exempelvis, att de passar bredrövade girls som jag, croptopen för att den oändligt snygg och the-perfect-fit men framförallt ska vi firas oss själva! Grymma är vi på att ge våra närmsta komplimanger och beröm och effektivt följer vi den gyllene regeln, behandla-andra-som-du-själv-vill-bli-behandlad. En kanonregel, verkligen, MEN lika mycket fokus borde läggas på att behandla oss själva som vi behandlar andra! Något vi är mindre duktiga på, inte sant?

Så, vad hyllar du med mig själv idag? Skriv en kommentar eller på en lapp hemma för dig själv och upprepa heeeeeela dagen. Minst 5 saker ska du skriva snygging! Jag börjar!!!

 1. Jag uppskattar att jag alltid har nära till skratt och har väldigt lätt att bjuda på mig själv!
 2. Jag vill hylla min kropp för att den är frisk, levande och otroligt stark!
 3. Jag vill hylla min starka insida som byggt upp så stark självkänsla till att ta sig igenom min förhoppningsvis livs största kris förra året och att jag har tagit mig ur den, starkare än någonsin!
 4. Jag vill hylla mina lår, min mage och min rumpa för att jag äntligen kan uppskatta dem för vad de är och inte känna att jag vill förändra något.
 5. Jag vill hylla mitt leende. För att det är den snyggaste kurvan jag har på min kropp och som i stort sätt alltid smittar av sig till andra! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hello, I really love what you do. Do you know if I can find a shop like yours in France or in Germany? Or if I can deliver something there?

  Thank you

  Clémence Faivre 2017-09-30 21:14:43
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!