Höstens coola och bekväma.

Tröjja härifrån (Klick!) || Skor härifrån (Klick!) (adlinks)

Kvällens mina stjärnor! Hoppas ni njuter av en härlig söndag?

Jag njuter av finfin utsikt, över sjön hemma i Värnamo. har i skrivande stund precis landat i sängen efter en heldags flängande runt till alla man vill träffa. Lite det negativa med att komma hem kanske, man vill avverka och träffa alla så idag har det blivit check på Karin, moster med kusiner, farmor samt Hanna och Philip och lille Sven (deras franska bulldogvalp, för er som sett på instagram). Det var extra skönt att landa i sängen nu. Hade tänkt ta pappas grav också men orkade inte det, det får bli ett besök där imorgon och jag har planerat ett längre inlägg där jag tänkte berätta för er om min pappa som varit död i 18 år <3

Nu inväntar jag att mamma ska komma upp och snacka lite skit, ska planera bloggen och fortsätta planera inför Youtube. Så taggad! Har hittat en kamera jag förmodligen vill ha också…. 🙂 Blir en ansiktsmask också sen blir det nog bara filmchill!

Outfiten har varit dagens två dagar i  rad nu, ett stort måste i höst är tröjjan, I love it och jag älskar att jag kan ha den utan jeans!! På begäran från följare på instagram som undrat kommer nu direktlänkar till den 🙂 Njuuut av en härlig kväll!

Hörs  imon! PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!