Tack september!

Så, då har september kommit till sitt slut och jag gör som varje månad, påminner er lite om vad som hände för Fia i september. Lite blandat, smått och gott skulle man kunna säga. Vi firade modelljobb och vänner som sagt upp sig, blev mer violetta i håret, lyckades få några dagar med kanonväder innan september regnade bort och fyndade livets jeans!

Outfit hittar ni här

Mysiga bruncher och dop har hunnits med….

Outfit här och här

En alldeles för kort men underbar weekend till Polen med Flisan. Underbart att jag får träffa henne bara några veckor igen <3 Skulle ni vilja ha en Polen-guide förresten? 🙂

Outfit här

Fira kollegor som fyller 20 och träffa underbara Annika Sjöö klagar man ju inte heller över direkt. Om ni inte redan följer Annika, gör det! Hälsosammare syn på livet får man leta efter och energin. LOOVE HER!<3

Outfit här

Och en helt jävla amazing photoshoot  med världens bästa Mariette! Denna kvinna alltså. Hon lockar fram så mycket i mig. Wow, vilken september ändå! Jag är så taggad på vad som komma skall. Det händer mycket för mig i höst. Jag kommer ha enormt mycket tid att satsa på mitt eget och jag längtar efter att utvecklas. Jag kommer förhoppningsvis vara mer i Stockholm och att starta youtubekanal känns wow men också, jösses vad har jag gett mej in på 😉 haha, Bring on the höst!! 🙂

 

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!