Veckans planer!

Ännu en härligt somrig bild tagen av Mariette, visst längtar man redan tillbaka till sommaren??

Godmorgon favvosar!

Lugnaste veckan på länge här känns det som, lite oklara planer här och var, lite jobb på TM annars är det helt fritt skulle man kunna säga. Kalendern har aldrig ekat så tomt, men det är hälsosamt kanske? Här gäller det att lägga fokus rätt 😉

Måndag: Vad fortfarande kvar i Värnamo. Satt och jobbade effektivt fram till 14 när jag körde hm till Halmstad och fortsatte jobba. Avslutade dagen men matlagning inför veckan (korv stroganoff för er som undrar) och en skön promenad.

Idag: Träna, hemmajobb och sen jobb på TM. Eftermiddagen får eventuellt spenderas i tvättstugan samt lite hemmaspa 🙂

Onsdag: Träning, hemmajobb, fotografering med Casandra och sen bio på kvällen. Its time to see IT. Har ni sett den?? 🙂

Torsdag: Träning, hemmajobb och eventuellt myskväll hos Casandra! <3

Fredag: Jobb på TM och sen är det dgs för Weeks Out AW på boom boom room. Alltså sååååå roligt!! Jag älskade konceptet i våras och kommer älska det i höst också. För er som ha möjlighet, gå på Weeks Out på Boom Boom Room på AW en gång i månaden, det är sååå jäkla kul!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!