Vad är du lite extra tacksam för idag?

Byxor härifrån (klick!) || SpetsBh H&M || Spetslinne H&M (Gammalt) (adlinks)

Godmorgon lördag! Det blåser utanför och regnet slår mot fönstret. Standard Halmstad nowdays känns det som. Ändå slutar jag aldrig förvånas över hur mycket jag älskar denna staden. Jag är ingen storstadsmänniska även om Stockholm lockar på många sätt när det kommer till karriär och sånt, Halmstad är fan precis lagom.

Gårdagens look. Min kommentar till Karin innan jag stack till Pernilla för lite bubbel innan Weeks Out var; Jag känner mig som en av medlemmarna i Spice Girls. På något vis kändes outfiten så 90-tal men sååå jäkla perfekt! Jag älskar dessa byxorna, funkar till vardags som till fest, med sneakers och med klackar! Lätt livets brallor! Och just igår var jag evigt tacksam att jag inte slängde det svarta spetslinnet för några veckors sen, det kom ju till användning!

Idag vaknade jag upp med lite ångest, det händer ibland när jag varit ute och jag stöter på människor som river upp lite hos mig! När hjärnan har bestämt sig fast känslorna fortfarande hänger kvar ni vet! Älskar Pernillas beskrivningar på allt. Idag är jag så tacksam för alla fantastiska människor jag har vi min sida. Det är jag visserligen hela tiden, men idag, när jag behöver det som mest, är jag det lite extra!

Vad är du tacksam för idag? <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!