Som en bakfylla, fast psykisk!

Har ni hört talas om psykisk baksmälla någon gång? Det kanske inte ens är ett ord nu när jag tänker efter utan kanske bara något jag själv har kommit på. Men jag tycker det passar in så himla bra. Likväl som att man kan få en fysisk baksmälla av alldeles för mycket alkohol, kan jag (och säkert hur många som helst andra) få psykiska baksmälla när något varit bra länge! Det brukar komma när jag kommit hem från exempelvis en resa, eller när jag under en tid skrivit mycket texter både på bloggen och på instagram där jag lämnar ut mycket av mig själv. För det gör jag verkligen. Det blir som en urladdning när jag skriver mina texter, då de verkligen kommer från hjärtat! Det som hela tiden hjälper mig är ni, era fantastiska kommentarer och meddelanden här men framförallt på instagram. Jag upplever att det varit så tyst ifrån er här på bloggen ett tag, det är så roligt när ni kommenterar och jag skulle bli så himla glad om ni ville göra det lite mer även här<3

Nu har jag nog en lite psykisk baksmälla. Allting går så stabilt framåt, jag gör allt det jag älskar och jag mår bättre än någonsin…. Men nu har det kommit ikapp mig lite och då känns det liksom i kroppen. Absolut inte deppig, utan mer bara trött, låg och lite sådär underbart inspirationslös ;)( det värsta man kan bli när man är influencer/bloggare kan jag säga er, sååå sjuuukt frustrerande)!! Men ibland glömmer även jag bort att vara tacksam i allt var karriärstankar och mål med livet heter. Jag glömmer liksom bort att stanna upp och ta in vad jag redan åstadkommit med mig själv och det jag gör och fokuserar alldeles för mycket efter mer, mer och mer!

Det är dock värt det! Alla dagar i veckan! Att jag, med mina ord, kan inspirera er som är här inne och läser och närmare 80 000 följare på instagram till att älska er själva mer, och att faktiskt få vara med och bidra till ett samhälle där alla kroppar blir mer och mer accepterade är underbart.

Som vanligt blir det ett luddigt inlägg när jag skriver ut mina känslor när jag precis känner dem märker jag. Men hela jag är kanske lite luddig. Känslor är fan svårt. Det är svårt att sätta ord på dem och förklara dem för andra men jag gör mitt bästa. Så allt jag egentligen ville säga var att jag har en psykisk baksmälla just nu och att jag verkligen skulle uppskatta om ni ville bli lite mer aktiva här på bloggen <3 Det är det som gör det roligt att blogga, att få lära känna er och få feedback från er. Det är ju faktiskt ni som gör halva bloggen <3 Om inte mer!

Allt kärlek till er och tack för att ni är ni! <3

Förresten, när jag ändå är igång! Jag kommer att börja Vlogga inom en väldigt snar framtid. Jag håller just nu på att grotta ner mig i allt vad Youtube heter. Vore så kul om ni ville berätta vad ni hade velat at jag vloggar om. Dagar med mig? Tips kring självsäkerhet och sånt? bakning? Matlagning? Hjälp mig att skapa världens bästa vlogg (typ ;))

PUSS!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Aha! Efter en stunds funderande kommer jag på att jag nog förstår att du inte ångrar det du gör, men att det kan vara tufft efteråt helt enkelt.Det jag lär mig är att vi är olika helt enkelt och jag tänkte på din psykiska baksmälla som om jag applicerade den på mig själv, men du är du och jag är jag. Baksmälla, psykisk eller fysisk blir då som när man haft en helkväll: ”Själv göra, själv ha!” 😉 <3 Ser fram emot vloggen!

  Malin 2017-10-11 17:55:45
  Svara
 • Att lära sig förlora är en del av livet, men det är ju så tråkigt att behöva tänka på när man känner sig som en vinnare. Det är när jag är på gång, känner mig stark, mentalt och fysiskt, som är det bästa tiden att samla energi till de dagarna man inte mår så bra, för de dagarna kommer, det vet jag ju. Att lära sig kapa topparna, (för att inte hamna i de djupa dalarna sedan) när man är uppåt är svårt, det är lätt att bli fartblind och rusa iväg med vad man delger av sig själv. Med det menar jag inte att inte vara toppenglad eller låta bli att göra det som är roligt, utan jag menar att man sparar de där dropparna för sin egen del. Jag är säker på att det är mycket som du väljer, som är toppenbra för dig, som du medvetet låter bli att blogga om, det är bra, fortsätt med de i en än större omfattning. Jag är säker på att med dina härliga inlägg skulle du ändå inte bli mindre inspirerande för det. Att du stärker mig och inspirerar handlar inte om hur mycket du vänder ut och in på dig,det handlar om vilken attityd du har. Den är ärlig och livsbejakande och sådant märks. Gränsen mellan det personliga och privata är svår. Tycker i övrigt inte du skriver flummigt om känslor, utan det är lätt att relatera till dina texter. Lycka till med fortsatt bloggande, du kommer säkert hitta ett sätt som passar dig bäst, för det är bara du som vet vad som är bäst för dig! Varma hälsningar

  Malin 2017-10-09 12:10:59
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Tack fina du! Jag menade aldrig att jag ska sluta vända ut och in på mig själv, jag älskar det och det är.det jag vill jobba med i framtiden också, att inspirera och försöka vända debba skeva värld vi lever i, iaf lite! Att ni läser och kommemterar ger mig ju styrka och det gör att jag vill fortsätta. Men att bli trött efter att man ger av sig själv är inget ovanligt, så är det ju med allt <3 Det vae bara något jag vill få ur mej! Tack söta du <3

   fiiaan 2017-10-09 12:18:07
   Svara
 • Tack för en fin blogg ! jag känner igen mig vad du menar med psykisk baksmälla. det händer mig också. När jag har mått bra en längre tid och nästan är för hög på livet kan den komma som en smäll på käften med att jag blir helt utmattat, min kropp bara lägger av eller får ångest. utan någon anledning. jobbigt som tusan men jag har valt att vara mer öppen med hur jag känner och hur jag är nu för tiden, det hjälper. livet är ju så fint !

  maja 2017-10-09 09:11:22 http://majaljung.devote.se
  Svara
 • Du är så bäst Fia! Jag skulle vilja se bloggar, bakning och frågestund på YouTube 🙂 Kram!

  Maja 2017-10-08 12:24:49 http://nouw.com/majasmind
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!