Helgens från mobilen

Helgen var välbehövlig mina vänner. Den bestod mest av mat, i alla fall när det kommer till bilderna i min telefon. Och då chark. Jag skrattar lite nu faktiskt, ser ut som jag käkat charkisar hela helgen, inte riktigt MEN två kvällar i rad blev det. Tycker det är så lyxigt att käka middag ute. Även om ekonomin blivit mycket tightare sen jag blev singel och fick dubbelt så höga kostnader (då jag och P delade på allt innan) är det verkligen något jag prioriterar, att gå ut och käka en god bit mat på kvällen med fina vänner. Jag drar faktiskt hellre in på kläder om jag måste (helst vill jag ju kunna unna mig båda,vilket är målet inom en väldigt snar framtid såklart). Vad tycker ni är värt att prioritera och lägga pengar på? Vad unnar ni er liksom? <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!