Min första egna lägenhet!

Grön sammetskudde härifrån (klick!) || Rosa, lila och brun sammetskudde härifrån(klick!) || Grått mönstrat kuddfodral härifrån (klick!) || Grönmönstrat kuddfodral härifrån (klick!)(adlink)

Godmorgon hörrni! Hur är läget? Med mig är det bara fint, frisk och kry så att säga! Peppar peppar.

Tanke slog mig häromdagen att jag har börjat trivas något otroligt i min lägenhet. En såå skön känsla. Under tiden jag och P bodde här gjorde vi inget med lägenheten typ. Jag trivdes utan att behöva göra något. Men när det sedan tog slut fick jag feeling till att göra den till MIN. Inte ett spår av honom skulle finnas kvar och ja, det har funkat. Känns inte som att han ens har bott här. Sjukt egentligen. Detta ä ju min allra första egna lägenhet trotsallt!

Köpte massa nya kuddar för några veckor sen att piffa upp soffan med 🙂 Hur fint blev det inte med de lite höstigare färgerna? Jag älskar dem. 🙂 Och mina monsteror som jag kan stå och beundra på håll. Får man gröna fingrar när man fyller 28 kanske? 😉 haha

Nu vill jag bara fylla på med lite mer posters på min tavelvägg samt några fler till köket, sen börjar det närma sig färdigt. Kolla va fina jag hittade, älskar dem alla!!

 1. Härifrån (klick!) || 2. Härifrån (klick!) || 3. Härifrån (klick!) || 4. Härifrån (klick!) || 5. Härifrån (klick!) || 6. Härifrån (klick!) || 7. Härifrån (klick!) || 8. Härifrån (klick!) (adlinks)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!