Kom in i rätt morgonflow, direkt!

Godmorgon godingar!

Jag ahr kommit till att inse hur otroligt viktiga mornarna är, i alla fall för mig. Det sätter liksom prägeln (vet knappt vad det ordet betyder men kändes som det passade där ;)) för hur hela dagen ska utformas och hur den ska bli för dig. Vilket humör vill du va på? Hur vill du känna över dig själv och din kropp idag?

Helgerna är svåra, kanske man vaknar med ångest pga en grymt god måltid man käkade igår, kanske man har planer på att träna men känner att man verkligen inte palla/vill och att det i sin tur ger ångest. OAVSETT är det grymt viktigt att starta dagen som kompis med dig själv. Starta dagen med att vara snäll mot dej själv. DU är fantastisk och du förtjänar inte att få skit av någon som helst anledning!

Jag har satt ihop en lista på saker som du kan göra det första du gör på morgonen. En lista med allmänna saker som jag brukar göra varje morgon för att komma i god fas med mig själv! Min absoluta favorit just nu är nummer 3, Tänk Tacksamhet! Man inser hur enormt många saker man har att vara tacksam för. Rabbla dem i huvudet, säg dem högt eller skriv ner dem om det känns bättre. Testa dig fram med saker från listan, vad passar dej?? <3

Fias Get-In-That-Morningflooow – lista <3

 1. En positive-vibes lista! Skriv en lista på positiva saker om dig själv. Det kan vara kroppsliga saker men också egenskaper. Det viktigaste är helt enkelt att lyfta dina starka och positiva sidor. Ha den bredvid sängen och se till att det är det första du läser när du vaknar! På så vis hinner inga negativa tankar före!
 2. Inspirerande instagramkonton! Vi har ju pratat tidigare om att endast följa instagramkonton som får oss att må bra. När du vaknar, plocka upp mobilen och kika in på ett instagramkonto som du VET lyfter dig! Kanske är det någon peppig text med tillhörande bild på mitt konto(@fiaanderberg) eller någonannans. Det viktigaste är att det får dig att må bra över dig själv och din egen kropp!
 3. Tänk tacksamhet! Gå igenom allt du är tacksam för! Jag lovar, du har mängder av saker i ditt liv att vara tacksam för. Dina vänner, din familj, jobbet, bilen, den inbokade resan… ja hur mycket som helst. Börja dagen med att högt eller tyst rabbla upp eller tänka på samtliga saker DU är tacksam för. Det kommer fylla dej med en enorm tacksamhet och fokuset läggs rätt direkt!
 4. Morning-flow lista på Spotify! Denna är svår men grym! Här får endast låtar som får dej att känna lycka, glädje och pepp finnas. Alltså inga låtar förknippade med ångest, what so ever! Så, välj varsamt vilken musik/låtar som får ligga här men vilken fantastisk lista ni kommer att ha när den vuxit till sig. Då är någon låt från den listan det första du ska slå på när du vaknar! <3
 5. Blunda och Le! Det låter dölöjligt men tro mig, det hjälper. Att le smittar av sig på ditt mående så blunda, andas och le i en minut. Jag lovar dig att det kommer få dig att känna dig glad i hela hela kroppen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!