Snickers eller russin?

Godmorgon hörrni! Jäklar vad skönt det är, jag har verkligen lyckats bli av med det hemska sötsug som jag haft rätt länge nu. Ni vet när man bara känner att man måste ha en godisbit, annars stryker man med!? Jag är allt för godis och att man ska käka det om man tycker det är gott. Men allt med måttliga mängder gäller ju alltid, anser jag, och det har varit mycket mer godis än måttligt den senaste tiden. Hahaha. Inget jag grämer mig över MEN det är läskigt va beroende man kan bli.

Tänkte försöka baka lite goda bollar till tågresan upp till Stockholm och hem. Så längesen jag gjorde bollar nu vilket är något jag verkligen älskar att ha kylen. Har inte känt mig pepp på att baka den senaste tiden och då skiter jag i det hellre än att tbinga fram något som ändå blir katastrof. Jag är ingen gudinna i köket direkt nämligen. Haha men nu tänkte jag att jag skulle slänga ihop några goda!! Vilka tycker ni? Snickersbollarna som är TOOO DIIE FOR eller Russinbollarna som är lika goda dem? Haha help me!!

Snickersbollar, recept här.

Chokladdadelbollar med russin, recept här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!