Livet, just precis nu!

Stockholm behandlar mig bra! Flisan och Jossan fortsätter tjata om att jag ska flytta upp. Haha jaa vem vet, jag hittar ju helt själv här nu. I morse åkte jag tunnelbana heeeelt själv utan att stressa upp mig, till ett möte på Östermalm som gick sååå otroligt bra! Splay, ett community för influncers, youtubers och instagrammers, är dem som ska hjälpa mig att nå mina drömmar och mål.:) Vi klickade så bra! Så säg hej till mej, numera en del av Splays stora nätverk! Sååååp taggad! Och imon väntar det stora eventet med Relatable Pr-byrå hos Google/Youtube, hur coolt? Åh jag älskar allt som händer just nu!!

Men hur skullebjag kunna lämna Halmstad.. Aeee där blir jag nog kvar, för att se vart vinden för mig. Men kommer nog bli en del resor hit upp hädanefter! Yay!

 

Nu sitter jag på Reload och väntar på Jossan, det blir middag och bus, men mer om det imorgon 😉

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!! Stressa inte in i Stockholms ytliga och något okärleksfyllda värld. Please behåll din trygghet och fasta punkt i Halmstad. Lägg hellre pengar på dyra biljetter eller bensin. Du kommer kunna nå dina drömmar ändå, oavsett var du bor och det är sååå mycket mer spännande att få följa din resa från Halmstad än från huvudstaden. Stockholm är inte världens härligaste plats ???? kram från en trött Stickholmsbo

    Maria 2017-10-20 06:34:48
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!