En styck lövtunnbit på tal om trötthet på köpemat!

Sitter i skrivande stund utklädd till djävul och väntar på att micron ska plinga på jobbet. I micron ligger en Findus färdigmaträtt, lövtunn bit! Såååå jävla god är den. Varför lär man sig aldrig? Att handla innan man åker så där finns lite mat när man kommer hem efter ett par dagar borta? Kylen ekade tomt på både frukost och lunchlådor och jag ska ärligt talat säga att jag är otroligt trött på köpmat och restaurangmat efter denna veckan! WTF!? 😉 Men sant!

Frukosten blev två mackor med smör på och till min förtjusning har jag ett samarbete med Froosh smoothies snart ( en antiplast kampanj vilket är otroligt jäkla bra) så blev en sån också! Så döm inte er själva så hårt om tiden ibland tryter, det är helt okej med snabbmaträtter och mackor med smör på i mellanåt <3

Ursäkta frånvaron här men jag har pusslat satan de senaste dagarna och ikväll vill jag bara vila! Jag, en hemmakvällspåse och eventuellt min fantastiska Pernills på besök. Precis så vill jag fira denna veckan och allt grymt som hänt, och så vill jag sova med. Min kropp skriker vila. Blir till att laga lite mat också ( läs steka färdiga grejjer), vegetariska ricottabiffar som är helt magiska!

Njuut av en härlig lördag hörrni! Jag ska chilla!

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!